Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η νέα "δράση" π.Κλεομένη σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!! Απίστευτο Βίντεο


Μόλις χθες βράδυ γράψαμε εδώ για την κατάντια των 1.000.000 ραγιάδων της Θεσσαλονίκης. Οι μέρες θυμίζουν τόσο πολύ την κατάσταση λίγο πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Προδοσία της ορθοδόξου πίστης, ηθική παρακμή, ανάξιος λαός και ανάξιοι άρχοντες που το μόνο που προσμένουν είναι η βοήθεια της Δύσης...

Δείτε το νέο βίντεο με δράση του π.Κλεομένη. 
Τα "καροτσάκια" των γιαχωβάδων ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ! 
Αν επιμένετε ότι "δεν γίνεται τίποτε", 
δείτε τι μπορεί να κάνει ΕΝΑΣ άνθρωπος, σε λίγα δευτερόλεπτα :
Κάποτε, όταν είμασταν έφηβοι και  φοιτητές, "συνεργεία" ορθοδόξων νέων (από τις χριστιανικές αδελφότητες- που τώρα κατάντησαν "φυτώρια" "υπνωτισμένων"), αφού είχαν μελετήσει σχετικά  απολογητικά βιβλία (ανάμεσα τους και του γνωστού αγωνιστή ορθοδόξου θεολόγου κ.Νικολάου Σωτηρόπουλου - τον αφόρισε το Πατριαρχείο επειδή έλεγξε τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας), έβγαιναν στον δρόμο και έκαναν  κυριολεκτικά ρεζίλι τους μάρτυρες του Ιεχωβά. Αυτοί αναγκαζόταν να πάρουν τα φυλλάδια τους ("Σκοπιά", Ξύπνα") και να εξαφανιστούν.

Αλλά τότε οι ορθόδοξοι πιστοί έβγαιναν στο δρόμο.
Διαμαρτυρόταν (για τον νόμο για τις εκτρώσεις, για τον "Τελευταίο Πειρασμό", για το "βιβλίο Ιστορία της Α Λυκείου" για το όνομα της Μακεδονίας, για τους σκλαβωμένους αδερφούς της Β.Ηπείρου κλπ)

30 χρόνια μετά, οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν καταλάβει τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης (σταθμό, πλ.Αριστοτέλους, Εγνατία, ΔΕΘ, και προάστια όπως η Νεάπολη, Σταυρούπολη κλπ) και προσπαθούν να προσηλυτίσουν περαστικούς.
Φυσικά χωρίς απολύτως καμία αντίδραση αφού η τοπική "εκκλησία" με άλλα ασχολείται.

"Δεσμά που δεν λύνονται κόβονται" διδάσκει η ελληνική ιστορία.
Ότι ακριβώς έκανε ο π.Κλεομένης. 

Πάντως οφείλουμε να συγχαρούμε τον π.Κλεομένη. Τους έδωσε διορία 10 δευτερόλεπτα να τα μαζέψουν. Στο 0:28 του βίντεο ακούγεται η διορία. Στο 0:38 ξεκινάει να υλοποιεί την πρόταση του. "Εγγλέζος"!!!

Και μία ακόμη δράση με την ίδια "θεματολογία":
ΕΔΩ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΞΩ οι ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ απ την ΕΛΛΑΔΑ:
ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


ΥΓ. Επειδή αφορμή ψάχνουν δεκάδες "ορθόδοξοι" (κατ' όνομα) αιρετικοί (οικουμενιστές) δεσποτάδες, για να "μας κλείσουν", δημόσια απερίφραστα καταδικάζουμε την
"απαράδεκτη" αυτή ενέργεια του π.Κλεομένη! Αίσχος!!!
Πρόσφατα γράψαμε για τις συνεχείς καταργήσεις καναλιών στο youtube όπου ανεβαίνουν τα βίντεο του π.Κλεομένη. Αξίζει να τα δείτε.

Απίστευτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της ΕΛ.ΑΣ., κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (13/7/2017), Ελληνίδα σε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!! Κι άλλα απίστευτα που συμβαίνουν ...
https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/07/1372017.html
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου