Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Γιατί όλοι οι Έλληνες πρέπει να βρεθούμε στο μεγάλο συλλαλητήριο των Αθηνών.


Τώρα που το “καζάνι βράζει” και ο παγκόσμιος τύπος ασχολείται με το θέμα, περισσότερο ή λιγότερο εκτενώς, μόνον με ένα τρόπο μπορεί να αλλάξει. 

Με την ΕΙΚΟΝΑ! 

Με την εικόνα των Ελλήνων να πλημμυρίζουν κυριολεκτικά το κέντρο της Αθήνας και να βροντοφωνάζουν και πάλι ένα μεγάλο και ιστορικό ΟΧΙ. 

Κανένα άλλο σύνθημα δε χρειάζεται να ειπωθεί παρά η ιαχή: ΟΧΙ! 

Γιατί αυτή είναι η ισχυρότερη όλων . 

Εκφράζει την πλήρη εναντίωση του λαού προς την κυβέρνηση του. Εκφράζει την άρνηση του να παραδοθεί μια ιερή γι’ αυτόν ιστορική Αλήθεια (γιατί είναι κομμάτι της ψυχής και του ΕΙΝΑΙ του) σε ένα κατασκευασμένο ιστορικό και πολιτικά ύπουλο ψέμα. 


 


Η ματιά της αγαπημένης φίλης και συναγωνίστριας, Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, εμπεριέχει έναν θησαυρό...
Τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αυτόν πρέπει να αναδεικνύουμε σε κάθε συλλαλητήριο, από δω και μπρος.

ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Απ' αυτόν που ήταν πάντα η ΕΛΛΑΔΑ.

 
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.  (δεν είμαστε όλοι αφελείς, κύριε Μιχάλη Πάτσικα και Όθωνα κύριε Ιακωβίδη, και λοιποί συνδιοργανωτές, με τους συστημικούς ομιλητές που κατεβάσατε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα...) 

Συντάσσομαι με την εξαιρετική πρόταση της Κατερίνας, διαφοροποιούμαι όμως ως προς την τελική νίκη...

ΑΝ ΔΕΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Καλλιόπη Σουφλή





Το άρθρο απευθύνεται και στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και στους οργανωτές του συλλαλητηρίου της Αθήνας.


Ο Τσίπρας, συνεπικουρούμενος από τη “συμμορία των προθύμων” της Βουλής, (αυτούς που την επόμενη μέρα του ιστορικού ΟΧΙ των Ελλήνων της 5/7/2015, καθισμένοι σε τραπέζι γύρω από τον υποτιθέμενο Πρόεδρο της “Δημοκρατίας”, του είπαν: 

“πήγαινε στις Βρυξέλλες και φέρε μας συμφωνία” και οι οποίοι ψήφισαν και θα ψηφίζουν όσα μνημόνια χρειαστεί μέχρι να “σβήσει” και ο τελευταίος Έλληνας…) ετοιμάζεται να παραδώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλαβοαλβανούς των Σκοπίων. Ήδη ανακοινώθηκε η ημέρα που θα υπογραφεί η προσυμφωνία στις Πρέσπες!


Ωστόσο, ακόμα κι αν η προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια, που η κυβέρνηση επιχειρεί με διάφορα χονδροειδή ψέμματα να την κάνει αποδεκτή από τον Ελληνικό λαό, αναβληθεί ή ματαιωθεί για οποιαδήποτε αιτία, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στον Ελληνικό λαό, ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ήδη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της.

 Και έχει συντελεστεί, γιατί καταγράφηκε στη συνείδηση του κάθε πολίτη του Πλανήτη , που ενημερώνεται για τα συμβαίνοντα σε αυτόν, ότι η κυβέρνηση της Ελλάδος παραχώρησε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο γειτονικό της κρατίδιο. 

Κατά δε άμεση και ακαταμάχητη συνέπεια, ΕΘΝΟΤΗΤΑ και ΓΛΩΣΣΑ. 

Οι δήθεν αστερίσκοι της αισχρής αυτής (αλλά ήδη καταρρέουσας) συμφωνίας δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού. 

Ευτυχώς όμως ο λαός αυτός δε δείχνει να τυφλώθηκε!


Συνεπώς κατά την προφανή λογική σκέψη, ο πολίτης αυτός συμπεραίνει (και ελάχιστοι γνωρίζουν την ελληνική Ιστορία, την οποία δυστυχώς δε γνωρίζουμε καλά ούτε εμείς οι Έλληνες, α-Παιδεία γαρ!) ότι αφού η ίδια η κυβέρνηση των Ελλήνων παραχώρησε το ΟΝΟΜΑ στο γειτονικό κρατίδιο, άρα αυτό είναι ο δικαιούχος να το έχει. Ομοίως και όλα όσα συνεπάγεται η “εκχώρησις” αυτή, συμπεριλαμβανομένης της καταγωγής του Μ. Αλεξάνδρου και άλλων, ων ουκ έστιν αριθμός.


Αυτό το γεγονός, εδώ και τώρα που το “καζάνι βράζει” και ο παγκόσμιος τύπος ασχολείται με το θέμα, περισσότερο ή λιγότερο εκτενώς, μόνον με ένα τρόπο μπορεί να αλλάξει. 

Με την ΕΙΚΟΝΑ! 

Με την εικόνα των Ελλήνων να πλημμυρίζουν κυριολεκτικά το κέντρο της Αθήνας και να βροντοφωνάζουν και πάλι ένα μεγάλο και ιστορικό ΟΧΙ. 

Κανένα άλλο σύνθημα δε χρειάζεται να ειπωθεί παρά η ιαχή: ΟΧΙ! 

Γιατί αυτή είναι η ισχυρότερη όλων . 

Εκφράζει την πλήρη εναντίωση του λαού προς την κυβέρνηση του. Εκφράζει την άρνηση του να παραδοθεί μια ιερή γι’ αυτόν ιστορική Αλήθεια (γιατί είναι κομμάτι της ψυχής και του ΕΙΝΑΙ του) σε ένα κατασκευασμένο ιστορικό και πολιτικά ύπουλο ψέμα. 


Πρέπει να βουλιάξει κυριολεκτικά η Αθήνα και η ΕΙΚΟΝΑ να μεταδοθεί σε όλον τον πλανήτη. 

Όσοι Έλληνες πατριώτες έχουν αυτή τη δυνατότητα πρέπει να πληρώσουν τα έξοδα για 4-5 ακόμα συνέλληνες που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να συμμετέχουν από οικονομική αδυναμία. 

Οι πλέον εύποροι πατριώτες κάθε πόλης πρέπει  να ναυλώσουν πούλμαν για τον ίδιο λόγο. 

Οι δραστήριες κατά αυτής της αισχρής συμφωνίας Μητροπόλεις,  επίσης. 


Ας μη σκεφτόμαστε αμέσως “όπλα”, τα οποία εξ άλλου δεν διαθέτουμε. 

Αν δε μας υπολογίσουν ούτε μετά από αυτό το συλλαλητήριο, τότε θα βρούμε! 

Τώρα, για να νικήσουμε χρειαζόμαστε τη βοήθεια του παππού Οδυσσέα και της ευφάνταστης σκέψης του. 

Η κυβέρνηση, με μια τέτοια ΕΙΚΟΝΑ, είναι δυνατό να εξευτελιστεί διεθνώς. Και συνεπώς καταντώντας ο διεθνής περίγελος να αναγκαστεί σε παραίτηση. 

Μια τέτοια κυβέρνηση “στραπατσάρει” και τους πάτρωνες της και συνεπώς δεν τους συμφέρει να την στηρίξουν εν μέσω διεθνούς φασιστοειδούς γελοιότητας. 

Εκτός αν σκέφτονται να κάνουν την Ελλάδα Ουκρανία, αλλά αυτό δεν τους παίρνει να το επαναλάβουν εδώ. Δεν τους παίρνει από καμία άποψη!


Συνεπώς ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! 

Και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ. 

Τι μας ζητάνε; 

Με ένα ταξίδι μπορούμε να κερδίσουμε την Πατρίδα μας. 

ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!  

Και πρέπει να έχουμε προγραμματίσει να μείνουμε εκεί μέχρι να φύγουν. (Νερό και ψωμάκι- έτσι μόνον κερδίζονται οι νίκες: από τους αποφασισμένους!)


Αν εξαντληθούν τα πούλμαν, ας γίνουν ομαδικές μετακινήσεις με ιδιωτικά αυτοκίνητα. 

Αλλά αυτό πρέπει να οργανωθεί μέρες πριν. 

Και οι μακρινοί να ξεκινήσουν από την προηγούμενοι νύχτα ή και πιο πριν, επειδή η κυβέρνηση διά της Τροχαίας θα δυσκολέψει πολύ τα πράγματα εκείνη την ημέρα. 

Και να έχετε οργανωθεί (με μάρτυρες, καταγραφές συνομιλιών, βίντεο κτλ για μηνύσεις εναντίον των αρχηγών της Τροχαίας για παρακώλυση της προσέλευσης στο συλλαλητήριο. 

Αν την παρακωλύσουν θα πρέπει να τους ταράξουμε στις μηνύσεις με τη βαριά κατηγορία της παρακώλυσης πανεθνικής διαμαρτυρίας και απαίτηση αποζημίωσης για ηθική και οικονομική βλάβη.



Και όχι αυτή τη φορά ομιλίες με χιλιοειπωμένα πράγματα, χαιρετισμούς και λοιπά, που καταντούν βαρετά και κανένας πολίτης άλλης χώρας δεν τα κατανοεί, παρά μόνον ακούει και κατανοεί ότι του λένε τα όχι και τόσο αξιόπιστα διεθνή μμε. Ας πρωτοτυπήσουμε αυτή τη φορά. 

Ας προγραμματίσει η επιτροπή οργάνωσης του  συλλαλητηρίου ΔΡΩΜΕΝΑ, που θα εντυπωσιάσουν και το ξένο “ακροατήριο”. 

Μικρά αποσπάσματα από τον Όμηρο, σε ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ και μετάφραση , με απαγγελία από ηθοποιούς. 

Η σωστή, ευκρινής και επαγγελματικά στημένη άρθρωση είναι πολύ σημαντική σε τέτοιες εκδηλώσεις, αλλιώς οι συμμετέχοντες κουράζονται και αρχίζει η εκ των κάτω «βαβούρα». 

Μικρά αποσπάσματα από τον Αριστοτέλη και ρήσεις του Μ. Αλεξάνδρου, (πάντα πρωτότυπο και μετάφραση, ενίοτε δε, για στιγμές και στα Αγγλικά!)


Προβολές σε οθόνη αρχαιοτήτων που να δείχνουν την ελληνικότητα  της αρχαίας και συνεπώς της τωρινής Μακεδονίας. 

Ας είναι εκ των ενόντων, δεν πειράζει. Θα βρεθούν εθελοντές ηθοποιοί, φιλόλογοι, ιστορικοί, αρχαιολόγοι. 

Αν βγάλουν ανακοίνωση οι οργανωτές η ομάδα των δρώμενων θα σχηματιστεί αμέσως. Η συνεννόηση ηλεκτρονικά για τις επιλογές και τελικά μια-δυο πρόβες.


Όλα αυτά θα μετρήσουν τα μέγιστα στη διεθνή κοινή γνώμη (που ως τώρα ακούει μόνον το αφήγημα της προδοσίας), ώστε να εξευτελιστεί διεθνώς, από το πλήθος μας και το πάθος μας, από το βροντερό μας ΟΧΙ και από τα δρώμενα, ο “αποφασίζω και διατάσσω” κύριος Τσίπρας. 

Και να γίνει κατανοητό από όλους ότι η λύση που πάει να δοθεί επιβάλλεται με ετσιθελική μανία στον ελληνικό λαό, ενώ ο ίδιος ο λαός είναι κάθετα και αμετάκλητα αντίθετος προς αυτήν. 

Πλην των βλακών και των γραικύλων που υπάρχουν πάντα στην Πατρίδα μας.


Ας λάβουν σοβαρά υπ’ όψη του οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και οι οργανωτές του συλλαλητηρίου της Αθήνας τις προτάσεις αυτές. 

Εκτός αν έχουν κατά νου κάτι ακόμα καλύτερο ή δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προγραμματιστούν. 

Όμως, ας το ξανασκεφθούν: όχι ομιλίες,  ίσως μόνον ελάχιστα λόγια. 

Εκτός αν ο στόχος είναι η προβολή ατόμων, αλλά δεν το νομίζω σε μια τόσο κρίσιμη ώρα! 

Αν δε όχι τα δρώμενα που προτάθηκαν εδώ ή άλλα, ας ακουστούν μόνον δημοτικά τραγούδια, σε ελεγχόμενη ένταση ώστε να ακούγεται δυνατά και βασανιστικά για το Μαξίμου η ιαχή: ΟΧΙ


ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Υ.Γ.  Άρχισαν  τα  όργανα!  

 ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΤΟ ΠΡΩΙ, 15/6/2018 10π.μ.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου