Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Στη μια φωτογραφία Έλληνες "φασίστες" και "ακροδεξιοί", σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ και τους Συριζανελήτες, που διαχωρίζουν τον λαό σύμφωνα με τις αντεθνικές τους ιδεοληψίες.


Παρελαύνουν ειρηνικά στα συλλαλητήρια κρατώντας οικογενειακά "φασιστικές" ελληνικές σημαίες, διεκδικώντας το ελάχιστο μιας εθνικής αξιοπρέπειας και κυριαρχίας. Είναι τα μαύρα πρόβατα του συστήματος και οι αποδέκτες κάθε δημοσιογραφικής εξύβρισης, κατασταλτικής βιαιότητας και πολιτικής συκοφαντίας. Το αλωμένο κράτος είναι εναντίον τους.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες 
Στην άλλη φωτογραφία τα καλά και "προοδευτικά" παιδιά του συστήματος. Οι αναρχοαριστεροί μηδενιστές ευνοούμενοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Σόρος, που το καθήκον τους είναι να κυνηγούν τους "φασίστες" πατριώτες και να καταστρέφουν τις εθνικές τους σημαίες. Τώρα είναι η εποχή τους, καθώς είναι τα άγρια που ήρθαν για να διώξουν τα ήμερα σε μια χώρα που δεν αγαπούν και που έχουν σκοπό να την καταστρέψουν. Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται
Δύο εικόνες μιας πολιτικής πραγματικότητας που αναπόφευκτα οδηγεί σε ιδεολογικές συγκρίσεις. Στην αναζήτηση της αλήθειας και στην αίσθηση του ορθού και του δικαίου. Τελικά, με ποιους θα πάει κανείς και ποιους θα αφήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου