Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΠΟΝΑ

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Είναι δυνατόν δημοτικοί σύμβουλοι της Ν.Δ και της Χρυσής Αυγής στο δήμο Αθηναίων να υπερασπίζονται τα συμφέροντα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και όχι των πολιτών της Αθήνας;



Αγαπητό tromaktiko,
το κληροδότημα Δ. Προμπονά και ο  ιερέας τους...
(η Ιερά Σύνοδος τον έχει θέσει σε αργία και εκρεμεί εις βάρος του συνοδικό δικαστήριο ) διεκδικούν με πλαστές διαθήκες και πλαστά χαρτιά 9 στέμματα από το πάρκο Προμπονά του Δήμου Αθηναίων και έχουν κάνει κατάληψη στο ιστορικό παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου,στον νεόδμητο Ναό και σε γραφείο του δήμου που βρίσκονται εντός του πάρκου.

Ο Δήμος και η Ιερά Αρχιεπισκοπή έχουν την αυθεντική διαθήκη του Δημητρίου Προμπονά που έχει δημοσιευθεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την συνεδρίαση της 9ης Μαίου του1949,δια του υπ΄αριθμού1691 πρακτικού του και κηρυχθείσης κυρίας δια της υπ’αριθμού 3424 αποφασεώς του.
Στην διαθήκη του καθαρά αναφέρει πως κληροδοτεί ολόκληρο τον κήπο του μετά των οικημάτων και εγκαταστάσεων στο Δήμο Αθηναίων για να τον χρησιμοποιεί ως κήπο αναψυχής των Αθηναίων.

Είναι δυνατόν δημοτικοί σύμβουλοι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα απατεώνων και όχι των πολιτών της Αθήνας;

Είναι δυνατόν πρωτοκλασάτο στέλεχος και δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής να έρχεται στον Προμπονα ανήμερα των Χριστουγέννων για να στηρίξει τους πλαστογράφους;

Κίνηση πολιτών Προμπονα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου