Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΠΟΝΑ!!!


<<••• Άγριος καυγάς έχει ξεσπάσει για ένα κτήμα το οποίο διαθέτει και ναό. Ο διαχειριστής του είναι Αρχιμανδρίτης που ανήκει σε Μητρόπολη του λεκανοπεδίου και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι ιδιοκτήτες του με διαθήκες και συμβόλαια θέλουν να το χαρίσουν στο Φανάρι για να αποκτήσει επιτέλους το Οικουμενικό Πατριαρχείο τη δική του Αγία Τράπεζα στην Αθήνα. Αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών που έμαθε για το θέμα έχει αντίθετη άποψη και έθεσε σε αργία τον εν λόγω Αρχιμανδρίτη. Ο Μητροπολίτης που μέχρι τώρα κρατούσε ισορροπίες δέχεται τελευταία τα πυρά του Αρχιμανδρίτη. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και θα μας απασχολήσει πολύ σύντομα.
••• Έχει δικαίωμα ένας Ιεράρχης να θέτει σε αργία έναν κληρικό άλλης Μητρόπολης χωρίς προηγουμένως να έχει ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται; Ασφαλώς και όχι! Και αφού το θέμα ήλθε στη Σύνοδο και ο νομικός σύμβουλος της Εκκλησίας στην γνωμοδότησή του αποφάνθηκε ότι κακώς μπήκε αυτή η αργία και ότι το θέμα πρέπει να το αναλάβει και να το λύσει η Σύνοδος, η ΔΙΣ παρέπεμψε το θέμα στον δικομανή και εμπαθή Μητροπολίτη που επέβαλε την αργία. Κοτζάμ Αρχιεπίσκοπος και Σύνοδος φοβούνται τη γλώσσα και τις κατάρες του θλιβερού Γέροντα που ενώ ευρίσκεται στο κατώφλι του μεγαλοδύναμου και δικαιοκρίτη Θεού, αντί να τον καθοδηγεί η αγάπη και η συγχώρεση αυτός διακατέχεται από εμπάθεια, κακότητα και εκδικητικότητα! Και όπως λέγει ο σοφός λαός μας τα στερνά τιμούν τα πρώτα!>>

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΤΗΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ; ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ
 ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Δ. ΠΡΟΜΠΟΝΑ.


ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΕΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ 5 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΤΡΥΣΙΠΟΣΤΑΤΟΥ ΝΑΟΥ,ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ Δ. ΠΡΟΜΠΟΝΑ.


ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ,ΑΣ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ.


ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ


Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ) ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ.

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΠΗΔΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ(ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ)ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΝΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΟ ΝΑΟ.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΩ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ;


EINAI ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΟΜΠΟΝΑ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου