Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Απόφαση ΧΑΣΤΟΥΚΙ σε Αρχιεπίσκοπο, Πολιτικούς και νεοταξίτες: Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τις αλλαγές στα Θρησκευτικά. Το Υπουργείο Παιδεία ΠΡΟΚΑΛΕΙ με την ανακοίνωση του.


Πρόκειται για απόφαση-κόλαφο στη θρασεία παρειά των θεολόγων του ΚΑΙΡΟΥ τύπου Γιαγκάζογλου, του υπουργού α-παιδείας και πολυθρησκείας Γαβρόγλου και των ποικίλων ψευτοπροοδευτικών κύκλων, πολιτικών και δημοσιογραφικών.

Ήδη το προαναφερθέν υπουργείο-προτεκτοράτο του νεοταξισμού εξέδωσε μία θρασύτατη ανακοίνωση (είναι της μόδας τις τελευταίες ημέρες να απαξιώνουν τις δικαστικές αποφάσεις που δεν τους συμφέρουν...) αναφορικά με την ιστορική απόφαση του ΣΤΕ του οποίου οι αποφάσεις, ως γνωστόν, τυγχάνουν υποχρεωτικές για τη διοίκηση. 

Έκαναν λόγο για απόφαση που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω! 
Οι άνθρωποι έχουν ξεσαλώσει και δεν ξέρουν τι γράφουν και τι κάνουν! 
Τόσο πολύ τους έτσουξε η απόφαση!

ΕΥΓΕ στους προσφυγόντες και στους δικαστές του ΣΤΕ. Τα σκουπίδια των "νέων φακέλων" να πολτοποιηθούν και το χαρτί να οδεύση προς ανακύκλωση!

Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Σχόλιο:

Μετά την παρέμβαση -ΜΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ δηλαδή- του Υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή να ζητήσει τον φάκελο της δικαστικής απόφασης αθώωσης του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, 
"αύριο θα ζητήσω να μου διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στα οποία περιλαμβάνεται και το σκεπτικό της απόφασης για να ξέρω ακριβώς τι έγινε και πώς κατέληξε το δικαστήριο σε αυτή την κρίση",  δείτε και τον σχολιασμό του ιδίου του μητροπολίτη -κατηγορούμενου κ.Αμβροσίου εδώ,

έχουμε νέο "bullying".




Ευτυχώς όμως υπάρχουν - παραδόξως- ακόμη δικαστές που δεν φοράνε "ποδιά" οπότε κάνουν σωστά τη δουλειά τους.


Εκτός από τους ΣΥΡΙΖΑίους, ΚΑΙΡΟσκόπους κλπ, και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που σταδιακά έφεραν και εφάρμοσαν πιλοτικά τα νέα (οικουμενιστικά-θρησκειολογικά) προγράμματα των Θρησκευτικών, 

η απόφαση εξαιρετικά ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ 

  • στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που με την διγλωσσία του πετύχαινε να κρατιούνται υποτονικές οι αντιδράσεις ενώ προχωρούσε στην εφαρμογή του το σχέδιο
  • στους νερόβραστους θεολόγους που ενώ μεγάλωσαν σε κατηχητικά και αδελφότητες παριστάνουν τους "ανοιχτόμυαλους" για να μην τους κολλήσουν την στάμπα του θεοσεβούμενου
  • και στους ναρκωμένους γονείς που κοιτάνε να δίνουν στο παιδί τους μόνον φαγητό, σοκολάτες και να τα γεμίζουν με "δραστηριότητες" αδιαφορώντας παντελώς για την κατάπτωση της ελλαδικής κοινωνίας.



ΕΥΓΕ στους γονείς που ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ως απαράδεκτα τα νέα "τετράδια" των Θρησκευτικών, παρά τις απειλές (θυμίζουμε πρόσφατο περιστατικό στην Κάλυμνο, εδώ, ενώ αντίστοιχη κίνηση εκφοβισμού έγινε και από το ίδιο το υπουργείο Παιδείας, δείτε εδώ).
Ακολουθεί η πολύ σημαντική απόφαση:



Το Υπουργείο Παιδεία ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
"Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει το έργο της ανανέωσης, του πλουραλισμού και του εκδημοκρατισμού των προγραμμάτων σπουδών και των διδακτικών υλικών όλων των βαθμίδων».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεταϊ Σημειώνεται δε, ότι η νέα διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών έχει ενσωματωθεί πλήρως και έχει γίνει απολύτως αποδεκτή από εκπαιδευτικούς και μαθητές γιατί αποτελούσε ώριμο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Το Υπουργείο, τέλος, θα τοποθετηθεί εκ νέου για το θέμα όταν κοινοποιηθεί η απόφαση"



Κομμουνιστοσυμμορίτες
Καρφί δεν τους καίγεται λοιπόν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛαίους τι αποφάσισε το ΣΤΕ. 
Αυτοί θα συνεχίσουν το σχέδιο αποδόμησης της Ελλαδικής κοινωνίας.

Κάτι ήξεραν οι παλαιότεροι που τους αποκαλούσαν : "κομμουνιστοσυμμορίτες".
Όσο είναι μειοψηφία επικαλούνται την δημοκρατία. Μόλις αναλάβουν -νόμιμα ή παράνομα- την εξουσία "βιάζουν και δέρνουν".


Ομάδα Εκπαιδευτικών "ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου