Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!!!ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!!


ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ!!!!
Αναβρασμος επικρατει στην ελληνικη ομογενεια της Βορειου Ηπειρου υστερα απο την αποφαση να γκρεμισουν τα σπιτια των Ελληνων....με το προσχημα της <<αναπλασης>>.Ειδικα στην Χιμαρα με εντολη του Ραμα καταπατουν τις ιδιοκτησιες των ελληνων ομογενων και τις παραχωρουν στην δικαιοδοσια του Αλβανικου υπουργειου τουρισμου. Βεβαια η αντιδραση των Ελληνων ομογενων ηταν αμεση με αποτελεσμα να ξεσπασουν σοβαρα επεισοδια με την Αλβανικη αστυνομια!!!

Σοβαρά επεισόδια στη Βόρεια Ήπειρο: Συγκρούσεις Ελλήνων-αλβανικής Αστυνομίας - Ο Ράμα γκρεμίζει σπίτια Βορειοηπειρωτών


Σοβαρά επεισόδια έγιναν σήμερα στη Χιμάρα μεταξύ των αλβανικών Αρχών ασφαλείας και Βορειοηπειρωτών όταν  η αλβανική υπηρεσία ‘IKMT’ προσπάθησε να καταστρέψει σπίτια των κατοίκων της περιοχής.

Τα κρατικά μηχανήματα έφθασαν σε αρκετά σπίτια για να τα καταστρέψουν, στο πλαίσιο του νέου πολεοδομικού σχεδίου, όπως σημειώνεται, αλλά σε αυτήν την απόφαση αντιτάχθηκαν οι κάτοικοι.

Αναβρασμός επικρατεί στην ελληνική ομογένεια στην Αλβανία, μετά την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της χώρας να παραχωρήσει για τουριστική εκμετάλλευση οικόπεδα που όμως δεν είναι δημόσια, αλλά ανήκουν σε Έλληνες ομογενείς!

Η κίνηση αυτή από την Αλβανία δεν έρχεται φυσικά ως κεραυνός εν αιθρία καθώς εδώ και καιρό έχει προχωρήσει στην καταπάτηση γης που ανήκει σε ομογενείς, αλλά και στην κατεδάφιση σπιτιών τους, με το πρόσχημα της “ανάπλαση

Υπουργική απόφαση δια χειρός Ράμα περνά παράνομα την παράκτια ζώνη της Χιμάρας στην δικαιοδοσία του Υπουργείου τουρισμού

Μια κατάπτυστη απόφαση που φέρει την υπογραφή του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα ανοίγει εκ νέου τον δρόμο για την υφαρπαγή περιουσιών στην Χιμάρα. Η απόφαση κάνει λόγο για την καταγραφή και το πέρασμα ακινήτων περιουσιών του «δημοσίου» στην αρμοδιότητα του υπουργείου τουρισμού. Το πρόβλημα μη ύπαρξης τίτλων ιδιοκτησίας στην περιοχή της Χιμάρας δίνει την δυνατότητα στον Αλβανό πρωθυπουργό να χαρακτηρίσει όλες τις περιουσίες δημόσιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου