Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Καταπάτηση δημοτικής περιουσίας στο άλσος Προμπονά από Εκκλησία


Νέα επιχείρηση καταπάτησης δημοτικής περιουσίας του Άλσους Προμπονά, από προκλητική ενέργεια του καταπατητή ιερωμένου με συνεργεία του Δήμου Καματερού, κατήγγειλε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, κατά τη διάρκεια του δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων.
Όπως σημείωσε, ο ίδιος: «Στοχεύουν στην καταπάτηση έκτασης 8 στρεμμάτων, το 30% του Πάρκου. Η εμπλοκή πλέον του Οικουμενικού Πατριαρχείου δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Μάθαμε ότι ο Πατριάρχης έρχεται στις 29 Οκτωβρίου στο συγκεκριμένο χώρο. Μια παρουσία που, προφανώς και ανεξάρτητα από προθέσεις, νομιμοποιεί την προσπάθεια καταπάτησης των 8 στρεμμάτων, γιατί δε μιλάμε πλέον μόνο για το Ναό.
Θεωρούμε ότι πρέπει να επαναβεβαιώσουμε σήμερα σαν Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο Δήμο και τον διαχειρίζεται για τους Αθηναίους με τις υπηρεσίες που παρέχει. Πρέπει να επικοινωνήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος με το Φανάρι για να μην αφήσουμε κανένα παράθυρο ώστε ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου που έχει απομείνει να μπει σε δικαστικές περιπέτειες αμφισβήτησης της κυριότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου