Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΟΥ ΖΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΜΠΟΝΑ!!!

Ο ΖΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ(?) ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΜΠΟΝΑ.

ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ( ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΜΠΟΝΙΩΤΕΣ ?)


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ.

2 σχόλια:

  1. Πήγαν υπάλληλοι του Δ.Αθηναίων, ο παπάς έκλεισε με λουκέτο την είσοδο και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δ.Αθηναίων δεν μπορούσε να φύγει. Η υπόθεση κατέληξε στο ΑΤ Πατησίων όπου έγιναν μηνύσεις κι απ τις δυο πλευρές. Δεν κρατήθηκε στο αυτόφωρο κανείς, μάλλον, με εντολή εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ίδια συνεδρίαση, ο Νίκος Σοφιανός, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω θέματα:

    «Πρώτο θέμα. Σήμερα είχαμε νέα επιχείρηση καταπάτησης δημοτικής περιουσίας του Άλσους Προμπονά, από προκλητική ενέργεια του καταπατητή ιερωμένου με συνεργεία του Δήμου Καματερού. Στοχεύουν στην καταπάτηση έκτασης 8 στρεμμάτων, το 30% του Πάρκου. Η εμπλοκή πλέον του Οικουμενικού Πατριαρχείου δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

    Μάθαμε ότι ο Πατριάρχης έρχεται στις 29 Οκτωβρίου στο συγκεκριμένο χώρο. Μια παρουσία που, προφανώς και ανεξάρτητα από προθέσεις, νομιμοποιεί την προσπάθεια καταπάτησης των 8 στρεμμάτων, γιατί δε μιλάμε πλέον μόνο για το ναό.

    Θεωρούμε ότι πρέπει να επαναβεβαιώσουμε σήμερα σαν Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο δήμο και τον διαχειρίζεται για τους Αθηναίους με τις υπηρεσίες που παρέχει. Πρέπει να επικοινωνήσει ο ίδιος ο δήμαρχος με το Φανάρι για να μην αφήσουμε κανένα παράθυρο ώστε ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου που έχει απομείνει να μπει σε δικαστικές περιπέτειες αμφισβήτησης της κυριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή